A női köntössel meg lehet feledkezni a didergésről

| By administrator | Filed in: Vásárlás.
Női köntös

Női köntös

Forró habfürdő, hidratáló tusfürdő és ápoló hajpakolást védelmező turbán. Nos, talán így néz ki egy hölgy otthoni kényeztető hétvégéje. Azonban, a tisztálkodást követő percek didergéssel telhetnek el. Ennek megakadályozását női köntös felöltésével lehet elérni.

Ez a remek kiegészítő nem csupán a lakásban használható fel, hanem az uszodában, wellness hétvégéken és számos eltérő célú utazás során is jól jön. A legtöbb női köntös kapucnival van ellátva, ami megóv megfázástól a hajmosások után.

A zsebek további praktikusságot biztosítanak. A www.torolkozoshop.hu webshop virtuális polcain is megtalálható a női köntös. Nem csupán saját alkalmazásra felel meg, de ajándék apropóján is megvásárolható. Az említett honlap főleg fürdőszobai textilekkel foglalkozik, így ha már valaki erre az oldalra tévedt, bátran végigfuthatja a törölközők kínálatát is.

Ez utóbbiak törökországi pamutból készülnek, továbbá pedig lehetőség van a hímzés szolgáltatását is kérni, amivel személyre szabottá lehet varázsolni a nedvszívó tárgyat.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,