Activity Junior a fiatalabb korosztálynak

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Egy játék, amiben minden benne van, úgy az igazán élvezetes, ha lehetővé teszi, hogy akár több korosztály is beszálljon a körökbe. Az Activity Junior a kisebbeknek is jó szórakozás lesz, a feladványoknak köszönhetően, amiben mutogatással, rajzolással vagy beszéddel kell a partner tudtára hozni a megfelelő kifejezést.

Az idősebb korosztály sem lélegezhet fel, mivel olyan fejtörők szerepelnek az egyes kártyákon, amelyek számukra is kihívás lesz és igazán emlékezetes, vicces pillanatoknak lehetnek szemtanúi.

Az Activity Junior varázsa a változatosságban rejlik. Nagyon sokat kell játszani vele ahhoz, hogy még egyszer szembe találjuk magunkat ugyanazzal a feladvánnyal, ezért szinte megunhatatlanná válik.

A gyerekek nagyon kreatívak és ezzel a játékkel latba vethetik minden fantáziájukat, a cél elérése érdekében. Segít az önkifejezésben, a kommunikáció fejlesztésében az Activity Junior. Mindig szükség van egy olyan dologra, ami összehozza a család apraja-nagyját és önfeledt pillanatokat lehet vele átélni.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,