Az elektromos párátlanító ismert előnyei

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Elektromos párátlanító

A mai újszerű páramentesítőknek megannyi előnyük van. Az elektromos párátlanító legfontosabb feladata, hogy az kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, ami ugye a nehezen eltávolítható, rengeteg bajjal járó penész okozója. Mindez pedig azt jelenti, hogy az eszköz alkalmazásával, tehát a párátlanítással elejét lehet venni a nagyon zavaró penészfoltoknak.

Az elektromos párátlanító segítségével minden egyes helyiség a lakásban penészmentes marad. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken se szökjön magasra a páratartalom. Gondolni kell itt elsősorban a falakra, sarkakra és élekre. Azért kell itt jobban figyelni, mert ezeken a felületeteken gyorsan megemelkedhet a nedvességtartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.

Az elektromos párátlanító révén elfelejthetőek a vizes ablakok is. Télen sokszor előfordul ez. Ez azért van, mert az ablak felülete hidegebb, mint a fűtött levegő, ezért oda párátlanítás nélkül könnyen kicsapódik a víz. Az elektromos párátlanító által megszüntethetőek a vizes falak is. A téli időszakban bizony a falak is gyakran harmatpont alatti hőmérsékletűek lesznek.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,