Egyéni fogyókúra tervek

| By administrator | Filed in: egészség.

Fogyókúra

A különféle diéták, speciális étrendek már-már divattá váltak. Éppen ezért, sokan vágnak bele mindenféle előzetes utánajárás és ismeret nélkül valamilyen fogyókúra követésébe, csakhogy menők legyenek és eleget tegyenek a mai elvárásoknak.

Azonban, ha valaki azt akarja, hogy a fogyókúra eredménnyel is járjon és ne csupán pillanatnyilag, hanem hosszútávon, akkor arra alaposan fel kell készülni és személyre szabott étrendet, valamint edzéstervet kell összeállítani. Hiszen mindenki más súlyról, eltérő mennyiségű túlsúllyal és egyéni fizikai tulajdonságokkal indul, így egyértelmű, hogy nem mindig ugyanaz lesz a járható út a kilók lefaragása és az álomalak elérése felé.

Sőt, nem lehet figyelmen kívül hagyni az emberek napi rutinját sem, hiszen hiába akarna mindenki napi 5 étkezést és 2 két óra testmozgást bevezetni az életébe, ha azt egyszerűen nem engedi meg az életvitele, munkahelye. Szerencsére a Peakshop weboldal segít mindenkinek az egyéni igények és lehetőségek alapján összeállítani a fogyókúra összetevőit, illetve a menetét.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,