Ehető Pumukli figura a netről

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Pumukli figura

Ahogyan haladunk előre az időben, úgy számos dologban jelennek meg újdonságok. Ez a fejlődés elérte a gasztronómiát és ezen belül a cukrászatot is. Ma már teljesen más elvárások vannak bizonyos termékekkel kapcsolatban, mint régen. Egy édesség esetében például legalább annyit számít a kinézet, mint az íz. Ugyanez igaz a Pumukli figura esetében is.

A kézzel készített, bátran mondhatni remekmű, megtévesztésig hasonlít az eredeti vörös koboldra. Célja főként az, hogy a torták tetejére helyezve, egyedi díszítőelemként szolgáljon. A marcipán Pumukli figura ezen kívül még önmagában is ajándékozható. Kimondottan finom íze van, de sokan inkább csak eltárolják, mert sajnálják megenni, ami voltaképpen érthető, ha megtekintjük a részletes kidolgozottságát.

Ha úgy véljük, ezen formára van szükségünk, hogy a hangulatot a maximumig fokozhassuk, akkor irány a cukissagok.hu oldal, ahol a Pumukli figura kedvező áron a miénk lehet! Azonban, ha már itt járunk, akkor megéri alaposabban körülnézni és bespájzolni az egyedi marcipán csodákból.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,