Fontos a jó Page Seed érték

| By administrator | Filed in: Webáruház.
Page Speed

Page Speed

Egy webáruház gyorsaságának nagy szerepe van abban, hogy a felhasználók, vásárlók mennyire lesznek elégedettek a szolgáltatással, sőt, az is múlhat ezen, hogy egy nézelődőből lesz-e tényleges ügyfél.

Éppen ezért, a Google is nagy hangsúlyt fektet erre és azokat a webshopokat sorolja előre, amelyeknek a Page Seed értékük is kielégítő, természetesen több más szempont mellett. Az utóbbi időben a Lighthouse teszt eredményeit veszi figyelembe a Page Seed elemzéséhez, amiket már nemcsak a fejlesztők, hanem a hétköznapi felhasználók is megtekinthetnek.

Ugyanakkor ennek az átállásnak sok esetben az lett az eredménye, hogy az adott oldal hátrább került a Google találati listákon, ami mindenképpen negatívum, hiszen így kevesebb az esély arra, hogy pont azonnal a linkjére fognak kattintani az emberek.

Ha nem szeretne Ön is így járni, akkor válassza a Shopteq webshop bérlés szolgáltatását, amivel egy olyan webáruházra tehet szert, aminek az alapját egy olyan motor képezi, ami kimagasló Page Seed értékkel rendelkezik!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,