A fülhallgató mikrofonnal kötelezően használatos

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Fülhallgató mikrofonnal

A telefonálási szokásaink változóak, viszont egyre szigorúbb szabályokhoz kötik. Sok helyen egyáltalán nem lehet telefonálni, más esetekben is csak kihangosítóval vagy fülhallgatóval. A fülhallgató mikrofonnal ezért sokszor hasznos lehet, amikor autóban utazva csörren meg a telefonunk, és szeretnénk beszélni. A KRESZ szabályai szerint tilos vezetés közben kézben fogni a mobiltelefont, ezért muszáj más megoldást keresni.

A fülhallgató mikrofonnal pont kapóra jön, ráadásul a készülékgyártók már alapból becsomagolnak egyet a telefon dobozába a töltő mellé, hogy mindig kéznél legyen, és használhassa az ügyfél. A praktikus kezelőszervek kis gombokkal működnek.

Ezek a fülhallgató mikrofonja mellett a zsinórra telepített egységen kapnak helyet. Itt lehet a hangerőt szabályozni, illetve hívást felvenni és befejezni. Ha nem telefonálunk, a fülhallgató mikrofonnal kiválóan alkalmas zene- vagy rádió hallgatásra egyaránt. A hangerő gombok mellett lehetőség van a zeneszámok vagy csatornák léptetésére is.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,