Gyakran segít a Tesa ragasztószalag

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Tesa ragasztószalag

A tudomány, már nagyon sok esetben megmutatta, hogy az általa létrehozott termékek milyen sokoldalúak lehetnek. Erre egy újabb bizonyíték a Tesa ragasztószalag, ami többféle kivitelben kapható. Amikor ragasztószalagról beszélünk, akkor mindenkinek azok jutnak eszébe, amelyekkel a dobozokat szokták áthúzni, hogy azok ne nyíljanak ki szállítás során.

Nem is gondolnánk elsőre, de létezik olyan változat is, amit az irodai munkában, a szövegek javításában alkalmaznak. Ennél is továbbmenve, a Tesa ragasztószalag bizonyos fajtái a csúszásvédelemben is jeleskednek. Csupán el kell helyezni azon pontokra, ahol a padlózat különösen veszélyes kialakítású és a készítmény végzi a feladatát.

Taposás, hő, ultraviola sugárzás álló, így a kültérben is hozza a tőle elvárt eredményt. Ha már Tesa ragasztószalag, akkor irány a cadmas.hu oldal, ahol bőséges választékban lesz részünk! Ismerjük meg a készítmények sajátosságait, mert nagy valószínűséggel olyan problémára is megoldást kínálnak, amire elsőre még csak nem is gondolnánk.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,