Gyorsan kötő ipari ragasztó

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Ipari ragasztó

Hogyha nem használhatunk csavart vagy szögeket a rögzítéshez, akkor más módszert kell keresnünk. Az ipari ragasztó igazán különleges anyagnak számít. A ragasztás hihetetlenül tartós marad, a különleges összetevőinek köszönhetően.

Szinte minden anyagfelületen gond nélkül alkalmazható. Nem kell órákat várnunk, ameddig tökéletesen meg fog kötni, hiszen ez szinte azonnal megtörténik. Átlátszó felületek esetében mindig probléma szokott lenni a ragasztással, hogyha az ipari ragasztónak van valamilyen színe vagy árnyalata.

Azonban a barkacsland.hu kínálatában található ipari HOSCH ipari ragasztó teljesen átlátszó, ezért nyugodtan alkalmazható ilyen felületeken is.

Nem kell a felületek mindkét oldalát bekenni, elég csupán az egyikre felvinni az anyagot. Az alapanyagát ciánakril sav etilészter képezi, ami egy rendkívül magas tisztaságú anyag. Szinte biztos, hogy az ipari ragasztóval rögzített anyagok többé nem fognak szétjönni és ehhez elég csupán néhány cseppet kell felhasználni. Ajándékba tisztítót is kaphat az, aki most rendel a barkacsland.hu webáruházból.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,