Hajdúszoboszló már az oroszoké: rengeteg a turista!

| By administrator | Filed in: Webáruház.
Hajdúszoboszló az orosz turisták ajánánlásával

Hajdúszoboszló az orosz turisták ajánlásával

Magyarország gyógyhelynek minősített települései szép számmal vonzzák a belföldi és külföldi turistákat. Azonban, amíg néhány éve a külföldiek jelentős százalékát a németek jelentették, addig manapság az oroszok kezdik átvenni a vezetést.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a két kedvenc gyógyhelyen Hévízen és Hajdúszoboszlón is lassan több az orosz, mint a magyar és német vendég együttvéve. Ez egyrészt köszönhető az Üdülési Csekk SZÉP kártyával való helyettesítésének, ami okán kevesebb a belföldi turista, másrészt pedig az egyedi szolgáltatásoknak, ami még a messzi oroszföldről is idevonzza az embereket.

Ha a külföldiek véleménye alapján még inkább megbizonyosodott arról, hogy idén az Ön családja is Hajdúszoboszlón kellene nyaraljon, akkor látogasson el a szallaskeres.hu weboldalra és keresgéljen már most a szálláslehetőségek között, mert a nyárhoz közeledvén egyre nagyobb lesz a kereslet és egyre nehezebb lesz megfelelő szobát vagy apartmant találni. Legyen előretekintő, mert különben a külföldiek minden jó helyet elfoglalnak!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,