Használja ki az éveket az indol 3 karbinollal!

| By administrator | Filed in: egészség.
Indol 3 karbinol

Indol 3 karbinol

Minél több tudományos felfedezés történik testünkkel kapcsolatban, annál jobban csodáljuk összetettségét. Ennek a fejlődésnek köszönhető az is, hogy tudunk az indol 3 karbinol fontosságáról. Amióta létezik ember, azóta megvan ennek a hatóanyagnak a szerepe és a forrásai is, viszont ennyire konkrét információnk még sosem volt. Mindenki által ismert zöldségfélékben megtalálható, de ahhoz, hogy az indol 3 karbinol teljesíteni tudja hiánytalanul feladatát, nagyon nagy mennyiségben kellene fogyasztani belőle nap mint nap.

Ennek tudatában elgondolkodhatunk azon, hogy hogyan is pótoljuk az esetleges hiányát. A szervezetben nagyon könnyen kialakulhat hormonális egyensúlytalanság, leggyakrabban ösztrogéndominancia jelentkezhet, ami sok betegséghez vezethet. Az ösztrogén hormonnak, miután elvégzi fontos feladatát, el kellene távoznia a szervezetből a metabolizmus révén. Azonban ha nincs meg az ehhez szükséges anyag, akkor ez nem sikerül, ami következményeket von maga után.

De vajon mikor is javasolt az indol 3 karbinol használata? Ha fogamzásgátló készítményt használ vagy ehhez hasonló hormonalapú termékeket, akkor előbb-utóbb probléma lesz az ösztrogén helyes lebontása, ezért támogatni kell ebben a testünket. Megelőzés céljából is igénybe vehető, ugyanis hozzájárul a test méregtelenítéséhez. Észrevétlenül is fogyaszthatunk olyan élelmiszereket, melyek növekedési hormonokat tartalmaznak, ugyanis a kereskedelemben kapható termékeknél az egészségre gyakorolt hatás nem mindig az első számú szempont.

Ezt csakis úgy tudjuk kivédeni, ha folyamatosan juttatunk olyan anyagokat a szervezetünkbe, mint amilyen az indol 3 karbinol, mely szembeszáll ezekkel a negatív hatásokkal, különben megbetegszünk. Habár mindannyian egyformán tökéletlenek vagyunk, és előbb-utóbb megöregszünk, de az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű életet élünk. Idős korban is lehet aktív és izgalmas életet élni, átadni a gyermekeknek és az unokáknak a tapasztalatokat és értékeket. Ehhez az kell, hogy egészséges és hosszú életünk legyen.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: