A hidraulikus emelő bármilyen súlyt felemel

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Hidraulikus emelő

Az élet minden területén előfordul, hogy valamilyen súlyt fel kell emelni. Az emeléstechnika számos vívmányt sorakoztat fel, amelyek közül igény szerint választhatunk. A hidraulikus emelő jellemzően az autószerelők egyik napi használatban lévő eszköze. A könnyű és hatékony használat révén, igen közkedvelt szerkezetről van szó. A több kivitelben kapható hidraulikus emelő, akár 20 tonna teherbírással is rendelkezhet.

Az úgynevezett krokodilemelő az egyik legnépszerűbb módja az autók és egyéb terhek emelésére. A nagy teherbírása mellett, a roppant kényelmes használata a fő erénye. Hosszú emelőkarja segítségével nem szükséges hajolni, csak az autó alá kell gurítani és már lehet le-fel pumpálni a hidraulikus emelőt.

A biztonságos emelésről a minőségi hidraulikus tartály gondoskodik. A leeresztést a kiengedő szelep segítségével végezhetjük el. Ha szeretne minőségi emelőt vásárolni és nagy választékra kíváncsi, látogasson el a szerszamsziget.hu webáruházba, ahol biztosan megtalálja azt, amire szüksége van.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,