A horgászorsó nagy segítséget jelent

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Precíz horgászorsó

A horgászathoz számos eszköz szükséges, amelyek együttesen teszik sikeressé a műveletet. Nemcsak a halak kifogásának módszerén van a hangsúly, hanem főleg az ehhez használt eszközök használatáról.

A horgászorsó precíz technológiával gyártott, finom mechanizmust rejt magában. A folyamatos fejlesztések közvetlenül nem hatnak ki a halak kifogására, azonban közvetve a jó horgászorsó igenis hozzájárul a hatékony és kényelmes horgászathoz. A több csapágyas működés, nyeletőfékes horgászorsó a pontyozó orsók sajátos jellegzetessége. A hatékony fárasztás és pontosabb bedobás érdekében, a precíz működés elengedhetetlen. A szabályos csévélés a damil élettartamát is megnöveli, nem gabalyodik össze és nem törik meg.

A horgászorsó segítségével, akár 400 méterre is bedobhatjuk a csalit a vízbe. Ez persze mondhatni felesleges dolog, azonban ennyi damil is feltekerhető egy-egy dobra. A modern orsókon a dobokat egyben lehet cserélni, ez pedig gyors damil cserére ad lehetőséget. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen halra, milyen vastagságú damillal horgászunk.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,