A Husqvarna robotfűnyírót a falevelek sem állítják meg

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Husqvarna robotfűnyíró

Biztosan sokan megfigyelték már, hogy szinte az összes képen, amelyiken a fűnyíró robot éppen nagyban dolgozik, szép tavaszi vagy nyári idő van. Ezért is jogosan merülhet fel a kérdés a robotfűnyíró tekintetében, hogy az vajon mennyire használható jól ősszel, amikor a kert tele van falevelekkel? A potenciális vásárlókat az érdekli, hogy akadályozzák-e a gépet a levelek a fűnyírás közben? A szakemberek ezen kérdések hallatán azt a választ adják, hogy a robotfűnyíró egyik legfontosabb pozitívuma, hogy teljes egészében átveszi a fűnyírás rendszeres, nehéz munkáját, még akkor is, amikor a kert tele van falevelekkel.

Kétségtelen, hogy ezáltal elfelejthető a kézzel végzett fáradtságos munka. A robotfűnyíró tehát nyugodtan megvásárolható, ha a tulaj ősszel is vigyázni akar a kertre. Akik tehát kételkedtek a robotfűnyíró hatékonyságában az ősz beálltával, most megnyugodhatnak, hogy ezen nem fognak ki a levelek. A szerkezet akkor is tud dolgozni, ha a kert tele van a nedves, száraz avarral.

A masina a lehullott faleveleket nem mulcsozza, hanem elmegy felettük. A túl sok avar persze már zavarhatja ennek a dolgát és nehezebbé teszi a fűnyírást. A Husqvarna robotfűnyíró egyes fajtái direkt úgy lettek kitalálva, hogy a lehető leghatékonyabbak maradjanak akkor is, amikor beköszönt a hűvösebb idő és ezzel együtt a fák lombjainak ritkulása. A Husqvarna robotfűnyíró, mivel a faleveleket nem mulcsozza, ezért, amikor már valóban túl sok van a kertben, azokat mindenképpen össze kell szedni egy kicsit.

Hogy a masina munkája egyszerűbb legyen, érdemes ezt a napi fűnyírás előtt megtenni. Itt természetesen nem kell fáradtságos munkára gondolni, hiszen elég csak egy kis mennyiséget összeszedni, épp annyit, hogy a Husqvarna robotfűnyíró dolgozni tudjon. A forgalmazók azt is mindig elmondják a vevőknek, hogy a jó, automatikus működő fűnyíró ismérve, hogy az nincs évszakhoz kötve, tavasszal és ősszel is egyformán használható. Ezért is jelenthető ki bátran, hogy a termék kiválasztásánál nem játszik szerepet, hogy szükség van-e esetleg az ideális nyári időszakon kívüli használatra.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,