Infraszauna a medence mellé

| By administrator | Filed in: Webáruház.
Infraszauna

Infraszauna otthon

A szaunázni vágyók sokszor bérletet kell váltsanak a legközelebbi wellness szalonba ahhoz, hogy ezt megtehessék. Viszont, amióta megjelent az infraszauna, azóta nem feltétlenül ez a módszer a legkifizetődőbb annak érdekében, hogy ezt a vágyát kielégítse.

Az infraszauna ugyanis olyan áron kapható, amit akár egy átlagfizetésű család is kispórolhat magának. Ha már van egy medencéje otthon, akkor butaság lenne a pénzét a wellness központoknak adnia, hiszen csak be kell szereltetnie az udvarára egy szaunát. Akár interneten keresztül is megrendelheti, csupán a saját igényeit kell ismerje.

Tudnia kell, hogy az infraszauna típusai között két fő kategóriát lehet elkülöníteni, az egyik a karbon sugárzós, a másik a teljes spektrumú. Gyakorlatilag a kettő között az a különbség, hogy míg a karbon sugárzós lassabban melegíti fel a kabint és ugyanígy lassan melegíti át a testet is, a teljes spektrumú sokkal intenzívebb. Van, aki ezt az intenzitást nem kedveli, ezért számára a karbon sugárzós infraszauna a megfelelő.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,