Inozitol étrend-kiegészítő a mindennapokra

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Inozitol

A helytelen táplálkozás rendkívül nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy egy fiatal párnak ne születhessen meg már az első próbálkozások után a gyermeke. A cukorbetegség kezelése kiemelkedően fontos szerepet játszik az emberek életében, akárcsak az inzulinrezisztencia féken tartása. Az inozitol előírás szerinti szedése betartandó, hiszen a napi meghatározott mennyiségnél többet nem ajánlott fogyasztani.

Abban az esetben, hogyha egy nő nem képes teherbe esni rövid idő alatt, akkor többféle ok is állhat a háttérben. Először is lehet, hogy nem megfelelően működik a hormonrendszere, esetleg a hirtelen feljött túlsúly miatt nem képes teherbe esni. Természetesen a férfiak kivizsgálása éppen annyira fontos, mint a nők esetében. Abban az esetben, hogyha a férfi partnernél mindent rendben találtak, akkor következhet a hölgy kivizsgálása. Az inozitol elsősorban azoknak ajánlott, akiknél cukorbetegséget, vagy inzulinrezisztanciát állapítottak meg.

Aki nem biztos a diagnózisban, inkább kérdezzen rá még egyszer az orvosánál! Az inozitol egyfajta étrend-kiegészítő, ami segít csökkenteni a cukorbetegség és az inzulinrezisztancia káros hatásait. Ha Ön is szeretné mérsékelni a betegségek és a terméketlenség kockázatának tényezőit, akkor próbálja ki a ciklusbarát krémet! A speciális készítményt a lágy hajlatokba kell kenni. A yam gyökér kivonatnak köszönhetően, segít több progeszteront termelni. A progeszteron egy olyan nemi hormon, amely óriási szerepet játszik a nemzésben. Ha nem sikerül évek alatt sem a baba, akkor bizony gyanakodni kell a sárgatest hormon nem megfelelő működésére.

A ciklusbarát krém natúr összetevőinek köszönhetően nem károsítja a környezetet, valamint a szervezetre gyakorolt hatása is jobb. Ha a szervezet túl sok vegyi hatásnak van kitéve na, mint nap, akkor könnyedén meddőség alakulhat ki a hölgyeknél. A vegyi anyagok jelentős része ugyanis ösztrogén hormonként épól be. Ha a progeszteron-ösztrogén egyensúly felborul, akkor ez rendkívül kellemetlen tünetek formájában mutatkozhat meg. Mint például a ciklus felborulása, köztes vérzések és terméketlenség.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: