Itthon is tarol a bowling

| By administrator | Filed in: Szórakozás.
Bowling

Bowling

A rendszerváltás után számos olyan dolog érkezett hazánkba, amiről addig nem is álmodhattunk. A nyugati autók és sok más érdekesség mellett, a bowling is ekkor vált ismertté nálunk.

Az első években még csak az elegánsabb szállodákban volt lehetőség a játék kipróbálására, de ma már számtalan klub van, ami erre alapozza a működését. Így nem csoda, hogy a bowling napról-napra népszerűbb sporttá válik Budapesten és vidéken egyaránt.

Ezek a klubok igen összetett helyiségek, ahol a bábujáték mellett, egyébre is van lehetőség. Szinte minden esetben található a pálya mellett étterem és bár is, valamint sok esetben játszóházzal, billiárdteremmel és csocsóasztalokkal is várják a szórakozni vágyókat.

Kicsik és nagyok kellemes órákat tölthetnek el egy ilyen szórakoztató komplexumban. Ideális hely ez születésnapok, céges rendezvények és csapatépítő tréningek megtartására is. A bowling hazai népszerűségét jól tükrözi, hogy egyre több versenyző kezd profiként foglalkozni a játékkal és komoly sikereket érnek el a nemzetközi megmérettetéseken.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: