Ízletes fehér rum választék

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Ízletes fehér rum

Aki már egyszer kóstolta, az tisztában vele, hogy mennyire finom és kellemes aromával rendelkezik ez a különleges karibi ital. A minőségi fehér rum cukornádból készül, és egyáltalán nem érezni azt az égető érzést, mint az erősebb szeszes italoknál, mert nem olyan magas az alkoholtartalma.

A színe miatt sokszor szokták koktélok alapanyagaként használni a mixerek. Selymes, lágy ízével kellemesen melegít fel minket, akár egy hideg napon is, hogy úgy érezhessük, éppen egy trópusi szigeten kortyolgatjuk.

A fehér rum általában nem szokott túl idős lenni, ugyanis ebben az esetben a nemesebb rumokat a sötétebb színűek jelentik. Mint a legtöbb szeszes italnál, az idősebb mindig nemesebbnek számít, viszont ezekben már felfedezhetőek más aromák és ízek, mint a fehér rum esetében.

Enyhén vaníliás ízvilágot képvisel, és gyakorta szokott enyhe kókuszízesítést is kapni, mert a két íz remekül harmonizál egymással. A Malibu és a Bacardi hazánkban is elterjedt márkának számít, de ha egy igazi különlegességet szeretnénk megkóstolni, akkor próbáljuk ki például a Wray & Nephew fehér rumot.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,