Jogi szakfordítás magánszemélyeknek és cégeknek

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Jogi szakfordítás

A Tabula fordítóiroda többféle nyelven vállal szakszerű, hivatalos fordítást, ami bárkinek elérhető. A tabula-forditoiroda.hu weboldalon megtalálhatja azt, amire szüksége van. Persze a jogi szakfordítás is bármilyen nyelven igényelhető az irodánál. A jogi, illetve a szakmai iratoknál 2,40 Ft összeggel kell számolni karakterenként. Természetesen, hogyha van valamilyen orvosi, műszaki vagy végzettséget igazoló bizonyítványa és ezeket kéri a munkahely vagy külföldi vállalkozás, akkor célszerű olyan irodát felkeresnie, ahol több nyelven beszélnek a szakértők.

Hiába beszéli Ön is a nyelvet kiválóan, a külföldi munkahelyek nem fogadják el a saját fordítását, hiszen minden hivatalos úton zajlik. Nagyon sokszor előfordul, hogy orvosi iratokat is bekérnek, amelyeknek fordítását is szakszerűen kell elvégezni. Ebbe beletartoznak a műtétek, a különböző betegségekről készített orvosi kartonok is. A jogi szakfordítás is a hivatalos és nem hagyományos fordítások közé sorolható, amihez magas szintű végzettség szükséges.

A jogi szakfordítás során, a szakszavak és a különböző kifejezések ismerete létfontosságú. Természetesen a Tabulánál nemcsak jogi szakfordítás érhető el, mivel bizonyítványokat, műszaki papírokat, bérleti szerződéseket, vállalkozói szerződéseket, bírósági iratokat és még sok mindent igényelhet. A román magyar fordítás és szakfordítás bárkinek igényelhető a tabula-forditoiroda.hu weboldalon. Amennyiben van olyan ismerőse, akinek szüksége lenne pecséttel ellátott fordításra, viszonylag rövid határidőn belül, akkor mindenképpen keresse fel az iroda szakembereit.

A fordítás igazából hétvégén is beadható, mivel a kollégák ekkor is dolgoznak. A román magyar fordítás útlevelek és szerződések esetén is igényelhető. Ha Romániába tervez dolgozni menni, akkor ne feledkezzen meg a bizonyítványok, oklevelek és egyéb bekért dokumentumok fordításáról! A román magyar fordítás mellett, fontos lehet még a lektorálás, vagyis az ellenőrzés céges iratok esetén. Erre a szerződések és egyéb üzletek megkötésénél is szükség lehet.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: