Kellemes melegít az infraszauna

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Infraszauna

Az utóbbi években egyre szűkült az egészségügyi szolgáltatások köre. Ez nemcsak hazánkban van így, hanem egész Európában. Ezért egyre több ember figyel fokozottabban arra, hogy miként él. Sokak által kedvelt az infraszauna, mint egészség és szépségmegőrző eszköz.

Egész évben, de különösen az őszi, téli és tavaszi időszakban az emberi szervezetnek szüksége van arra, hogy jól átmelegedjen. Ez segít a kalóriák elégetésében, a vírusok és baktériumok legyőzésében és az immunrendszer karbantartásában is.

Ezek pedig mind olyan dolgok, amelyek egészségünk alapjait képezik. Az infraszauna használata során, egy óra alatt, mintegy 600 kCal ég el, miközben semmit sem teszünk. Ha esetleg még emellett valamilyen sportot is végez az ember, nagy eséllyel számíthat testsúlycsökkenésre.

Az infraszauna kellemes melege átmelegíti a csontokat, és ízületeket is. Itt lehet, hogy nem izzadunk benn annyira, mint a finn típus esetében, de ez nem is lényeges, hiszen a bőr alatti rétegek melegszenek át és a megtörténik a méregtelenítés.

Print Friendly, PDF & Email