Kényelmileg is hasznos az ajtóbehúzó

| By administrator | Filed in: Építőipar.

Ajtóbehúzó

A munkahely a legtöbbünknek a második otthont jelenti. Életünk nagy részét töltjük ott, ezért kiemelten fontos, hogy a megfelelő életkörülmények biztosítva legyenek.

A legfőbb ezek közül talán az, hogy nyáron ne legyen melegünk, télen pedig ne fázzunk. Célszerű a munkahelyi ajtókon is, mint sok más helyen az ajtóbehúzó alkalmazása. Sokan vagyunk, mindenki megy a dolgára, sokszor teli kézzel sietve. Bele sem gondolunk, hogy másoknak esetleg problémát okozunk azzal, hogy nem csukjuk be az ajtót.

Pedig ez kellemetlen lehet az adott helyiségben lévőknek. Nyáron, az egyébként lehűtött szoba gyorsan felmelegszik, télen pedig, ajtóbehúzó hiányában, bizony a fűtés fabatkát sem ér.

Persze a kollégák nem szándékosan bosszantanak minket, egyszerűen csak olyan kis jelentőséggel bír a nyílászáró, mint eszköz, amin naponta többször járunk ki és be, hogy szinte észre sem vesszük. Az ajtóbehúzó azt a mozdulatot végzi el helyettünk, amiről a leggyakrabban megfeledkezünk. Kényelmessé teszi az életünket és segít a munkahelyi békés légkör fenntartásában is.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,