A laminált padló szegély szerves része a rendszernek

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Laminált padló szegély

Minden padlóburkoló rendszer akkor van készen letelepítve, ha az azt körülvevő szegély is körkörösen fel van rakva. A laminált padló szegély funkcióját tekintve, inkább a dekoráció miatt szükséges, meg azért, hogy eltakarja a parketta és a fal közötti illesztési hézagokat.

Fontos, hogy mindig a padlózat színéhez és mintájához illő, vagy teljesen azonos szegélyt vásároljunk. Ez leginkább a hidegburkolatok esetében fontos, bár a laminált padló szegély is nagyon népszerű. Az anyagát tekintve a szegélyléc többnyire műanyagból készül. A gyártók igyekeznek minden mintázatú és árnyalatú burkolati elemhez tökéletesen azonos szegélyt készíteni, hogy biztosítsák a harmóniát.

A műanyag szegőléc és a parketta mintázata, színárnyalata nem mindig tökéletesen azonos. Ez a probléma csak a járólapok és csempék esetében megoldott, hiszen ott a szegély a saját anyagából készül. A domexszonyeg.hu webáruházban a laminált padló szegély sem maradhat ki széles kínálatból. Látogasson el a honlapra vagy győződjön meg erről személyesen!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,