Milyen bekötésű az ideális gyerekülés?

| By administrator | Filed in: Vásárlás.

Gyerekülés

Az élet sajnos tele van számtalan olyan veszéllyel, amit nem tudunk kivédeni. Szülőként tehát az elsődleges feladatunk az, hogy mindent megtegyünk a kicsinyeink biztonságáért, főleg akkor, ha autóval indulunk el egy hosszabb távú kiruccanásra.

Manapság már szerencsére a gyerekülés felhozatal roppant gazdag, ám a vásárlás egy sor olyan eldöntendő kérdést hoz magával, amire jó, ha időben felkészítjük magunkat.

A gyerekülés vásárlás során először is meg kell majd válaszolni azt a kérdést, hogy menetiránynak háttal beköthető darabot szereznénk be, vagy épp ellenkezőleg, olyat, ami a menetiránnyal megegyezően használható. Sokáig ez utóbbi típus számított az abszolút favoritnak, ám napjainkban már egyre több vásárló preferálja a menetiránnyal ellentétes kialakítású gyereküléseket.

Azok a termékek, amelyek ellentétesen vannak bekötve, a frontális ütközés során vitathatatlanul nagyobb stabilitást biztosítanak a gyermekeknek, hiszen az erős ütközéskor keletkező energiát hatásosan elvezetik az ülésbe, így biztosítva a kicsik épségét.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,