Molinó többszöri felhasználásra

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Molinó

Az alacsonyabb árfekvésű reklámeszközök is lehetnek igazán jók. Például a molinó többszöri felhasználásra alkalmas, ezért rengetegen rendelnek belőle. A kültéri változata strapabírónak számít, tehát akár 3 éven keresztül is használható.

A Profi Reklám Kft. 1 év garanciát biztosít rá. Eco-solvent vagy UV nyomtatással készül. Expressz megrendelés esetén, 3-5 napon belül készen lehet. Nyugodtan kirakható a konferenciákon, expókon vagy kiállításokon, mert a molinó többszöri felhasználásra való.

A ringlizéstől függően, vízszintes vagy függőleges formában is felrakható a kiválasztott felületre. Nyomdakész grafikára van szükség a gyártásához, de szükség esetén ebben a vállalat szakemberei tudnak segítséget nyújtani. Budapesten alkalom nyílik a személyes átvételre. Az sem jelent problémát, ha valaki külön kiszállítást igényel.

A molinó többszöri felhasználásra alkalmas, ennél fogva segít eljuttatni a reklámüzenetét a kiválasztott célcsoportnak. A megrendeléskor figyelembe kell venni, hogy a maximális szélessége 3,2 méter lehet.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,