Nem túl magas a tequila ár

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Tequila ár

Sokan kedvelik Mexikó nemzeti italát, és gyakran fogyasztják is azt. Nem másról van szó, mint a tequiláról, amelynek az eredeti változatát kék agávéból nyerik.

Sokan úgy vélik, hogy a tequila ár túl magas az ő zsebükhöz, pedig ez nincs így, pusztán arra kell figyelni, hogy hol szerzi be kedvenc italát. Ha az interneten keresgél, nehogy kihagyja az idrinks.hu webáruház remek ajánlatait, hiszen itt igazán kedvező a tequila ár! Erről a szeszes italról tudni kell, hogy három főbb csoportját különböztetjük meg. Van az érlelés nélküli silver, más néven blanco tequila, a gold, vagyis a pihentetett tequila, de természetesen a legmagasabb minőséget az érlelt, vagyis az anejo tequilák jelentik.

A minőségét mindig a valódi agavétartalom adja meg az italnak. Fogyasztani általában úgynevezett „kísérő” nélkül szokták, de ma már sokan a silver tequilát sóval és citrommal, a gold fajtát pedig naranccsal és fahéjjal isszák. Próbálja ki Ön is akár mindkettőt, hiszen a webáruházban a tequila ár megfizethető!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,