A nők mostanában megőrülnek a fehérje diétáért

| By administrator | Filed in: egészség.

Intenset diéta

Ahhoz, hogy sikeresen leadja az évek alatt felszedett kilogrammokat, mindenképpen mozognia kell. Természetesen mellette el kell fogyasztania 2-3 liter tiszta vizet, hiszen a szervezet méregtelenítése ettől fog igazán beindulni. A mai világban már rengetegféle diéta létezik, amelyek közé sorolható a fehérje alapú fogyókúra is. A nők mostanában megőrülnek a különleges étrendért, amit az intenset.hu weboldalon is megtalálhat. Gondolta volna, hogy a fehérje tökéletes „fegyvernek” számít a kilók elleni harcban?

Ön is unja már, hogy a farmerek és a régi nadrágok nem mennek fel a feneke miatt? Szeretné, ha végre nem lógna rá a csípő zsírpárna a nadrág szélére? Akkor a következőkben nagyon figyeljen! Az Intenset program során nemcsak a mozgásra kell koncentrálnia, de muszáj betartania a diétát is. Ha nem képes betartani az előírt étkezéseket, akkor inkább neki se álljon a fogyókúrának, mert ronthatja a végeredményt.

A fehérjediéta, akár ez is lehetne a neve, meghatározott mennyiségű szénhidrát- és fehérjebevitelből tevődik össze. Sokan nem tudják, hogy mennyi fehérjére van szükségük egy nap. Azonban ennek a kiszámítása rémesen egyszerű. Annyi fehérjét kell elfogyasztania, ahány kilogrammot nyom. Vagyis, ha 60 kilogramm, akkor 60 gramm fehérje az ideális beviteli mennyiség. Természetesen, ha kemény fizikai munkát végez, hivatásszerűen sportol, akkor a napi mennyiséget bátran meg lehet duplázni.

Ha fizikai munkát végez és a testtömege 80 kilogramm, akkor 160-180 gramm fehérjét muszáj bevinnie egy nap során. Az intenset.hu weboldalon egy kis táblázatban összegyűjtötték, hogy az adott élelmiszerekből mennyit kell elfogyasztani ahhoz, hogy fedezze a napi fehérjeszükségletét. Az előbbi adatokkal számolva, a csirkéből például napi fél kilogrammot kellene megenni. Természetesen nagyon jó minőségű, ízesített fehérjeturmixokat is lehet vásárolni manapság, amelyek még a napi ásványi anyag szükségletet is képesek lefedni. Diéta előtt mindenképpen konzultáljon egy tapasztalt szakértővel!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: