Oszlopos fúró nagy forgatónyomatékkal

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Ipari teljesítményre képes fúró

Az elektromos kézi szerszámok nagyon praktikusak és egyszerűen használhatóak, szinte minden helyzetben, hiszen hozzáférhetünk könnyedén a munkadarabokhoz. Amikor nagy pontosságra van szükség, például egy furat elkészítéséhez, akkor nem állhatunk neki egy kézi fúróval, mivel annak lehet nem lesz megfelelő a szöge, ezért az oszlopos fúró alkalmazása a lehető legjobb megoldás, ami kellő stabilitást biztosít. Biztosan nem fog rajta megcsúszni a kezünk, nem fúrunk félre a használatával és ezért a balesetmentes alkalmazás is garantálva van. Kézi fúrógéppel az már szinte művészetnek számít, hogyha valaki képes két oldalról precízen dolgozni, magas szorítóerőt kifejtve.

Az oszlopos fúró használatával nem kell ennyit bajlódni, sokkal egyszerűbben végezhetjük el az ilyen munkákat a segítségével. Ráadásul sokkal nagyobb skálán állíthatjuk a fordulatszámát, mint a hagyományos kézi modellek esetében, ami még pontosabb fúrást eredményez, hiszen a különböző anyagok megkövetelik ezt. Hogyha szeretnénk beszerezni egy ilyen fantasztikus szerszámot, mint az oszlopos fúró, akkor ideje szemügyre venni az ilyenkor szükséges szempontokat! Valójában három meghatározó dolog van, aminek során el lehet dönteni, hogy melyik a legjobb választás az adott esetben.

El kell döntenünk, hogy mennyit szánunk rá, ebből kifolyólag adott lesz az oszlopos fúró teljesítménye, de utána a minőségről se feledkezzünk meg, ami szintén sokat nyom a latba! Ha ezt a három szempontot tartjuk szem előtt, akkor szinte lehetetlen, hogy rosszul válasszunk. Biztosan elégedettek leszünk a megvásárolt oszlopos fúró modelljével. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem érdemes felborítani ezt a hármas szabályt, amikor a szerszám kiválasztásra kerül, mert ha valamelyikből engedünk, az rossz eredményhez vezethet. A stabilitás mellett, ami még nélkülözhetetlenné teszi, az a másik fontos tulajdonsága és ez nem más, mint a forgatónyomaték, ezért van szükség a teljesítményre egy oszlopos fúró esetében.

Mivel ez is egy nagyteljesítményű szerszámgép, figyelnünk kell a saját biztonságunkra munka közben, ezért érdemes megfelelően rögzíteni a megmunkálandó darabokat, főleg akkor, ha azok fémből készültek. Az oszlopos fúró könnyen állítható, függőlegesen emelhető és a gépi előtolás sokkal pontosabb és könnyebb munkát eredményez. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik az oszlopos fúró, ami alátámasztja ezen szerszámgép fontosságát az ipari környezetben, de még egy átlagos barkácsoló műhelyben is. A weboldalunk gazdag választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja azt a modellt, amelyikkel hatékonyan dolgozhat.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,