Palládiumos fehérarany fülbevaló kisbabáknak

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.
Fehérarany fülbevaló

Fehérarany fülbevaló

Ki ne emlékezne az első fülbevalójára, amelyet kiskorában hordott? Egyesek jó szívvel emlékeznek rá, mások viszont nem igazán, mivel az ékszer néha gyulladást okoz, ha nem a megfelelőt hordják. A fehérarany fülbevaló palládium réteggel fedve szinte soha nem okoz ilyen reakciót. Ezért is kedveltek ezek a kisgyermekes anyukák körében. A fehérarany fülbevaló ugyanis igazán különleges első ajándék lehet a kisbaba számára.

A White and Black ékszerészetnél külön talál babáknak való fülbevaló kollekciókat, amelyekből kiválaszthatja a kedvencét. Azonban még mielőtt bemenne az egyik üzletükbe az internetes webáruházukon keresztül tájékozódhat arról, hogy milyen babafülbevalóik vannak és melyek azok, amelyek kövét, anyagát külön megválaszthatja a szülő. Az árat illetően is naprakész információkkal látják el a betérő vásárlót. Az Önnek tetsző babafülbevalóra rákattintva állíthatja be a felajánlott opciók segítségével a módosítási lehetőségeket. Például a babáknak való fehérarany fülbevaló gyémántkővel a következőképpen módosítható.

Anyagát tekintve lehet választani az arany, fehérarany, rose arany és a palládiumos fehérarany közül. Csak az utóbbinál kell plusz költségekre számítani a fehérarany fülbevaló megrendelésekor. A foglalatban lévő követ is a tetszése szerint választhatja ki, amely lehet: gyémánt, fekete, konyak, rózsaszín gyémánt, kék, sárga, rózsaszín zafír, vörös rubin, lila ametiszt, zöld smaragd vagy olyan egyéb drágakő, amelyiket csak szeretné.

Ha tehát megtalálja azt, amelyiket szívesen látná a lánya fülében, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot az ékszerészettel. Ezt megteheti a webshopon keresztül vagy akár személyesen is. A fehérarany fülbevaló alatt talál olyan fontos információkat, amelyek segíthetnek néhány alapdolgot megtudni. Például szerepel az elkészítési idő, a kő nagysága, csiszolása, karátja és tisztasága, a kapocs típusa és a fülbevaló összsúlya. Az alapvető információk tehát rendelkezésére állnak már az interneten is a fehérarany fülbevaló tekintetében.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,