A radiátorzománc visszahozza a fűtőtestek fényét

| By administrator | Filed in: Építőipar.

Minőségi radiátorzománc

Mielőtt belevágna az otthoni felújításba, barkácsolásba, érdemes beszerezni a munkához szükséges összes minőségi alapanyagot. Abban az esetben, ha úgy dönt, szeretne új fényt kölcsönözni a fűtőtesteknek, a radiátorzománc színes és széles kínálata áll a rendelkezésére.

Természetesen a hő, mint környezeti hatás roppantul mérvadó a tökéletes festék kiválasztásakor. A legtöbb radiátor 100 Celsius fokon működik, tehát célszerű, ha ezt szem előtt tartja a termék megvételekor. Ne feledje, ha a festeni kívánt felület új, először csiszolást és zsírtalanítást igényel! Egyéb esetekben a már meglévő, régi festék eltávolítása és a felület zsírtalanítása után azonnal felkenheti a választott radiátorzománcot.

Kültéri használat esetén, az adott eszközt érdemes korrózióvédővel is ápolni a biztos, időtálló eredmény érdekében. Mivel az említett festék nem igényel hígítást, időt és energiát spórol meg Önnek. Általában elegendő egy réteg felvitele, a festék száradási ideje pedig 24 óra, így nagyon hamar végezhet a felújítással.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,