A Swatch óra magas színvonalat képvisel

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Swatch óra

A márka hazánkban is nagyon ismert névnek számít. A Swatch óra egy fantasztikus időmérő eszköz, amelyet világszerte elismernek és szeretnek.

A cég történetével kapcsolatban érdemes tudni, hogy a 70-es évek alatt, a japán dömping hatására a legnagyobb krízis közepén állt. Az olcsóbb, elemes darabok szinte a padlóra küldték a nagy múltú gyárakat. Ekkor a reménysugarat az úgynevezett Delírium technológia jelentette. Ennek a technológiának a segítségével alkották meg a svájci szakemberek új fegyverüket, találmányukat, az ultra vékony szerkezetet. Ezt a technikai újítást használta fel a SHM, hogy a felborult üzleti egyensúlyt helyreállítsa.

A Swatch óra volt a fő ütőkártya, ami anyagát tekintve műanyag volt, 51 alkatrészből állt, ami magában ötvözte a magas színvonalat és a piacbarát árat. Az első modellek roppant népszerűvé váltak és nemcsak Európában, hanem 1982-re már Amerikában is. Mára már ezeket a termékeket mindenki ismeri, és előszeretettel vásárolja meg, valamint viseli nap mint nap.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,