Szóróajándék személyre szabva

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Színvonalas szóróajándék

Reklámajándék szinte bármi lehet, mégis a legtöbben csak a kulcstartó, bögre, toll és póló opciókat ismerjük. Persze megállják a helyüket ezek még ma is, de oda kell figyelni a minőségre, kivitelezésre és arra is, hogy kinek adjuk. A póló, mint szóróajándék remek megoldás, de egy üzleti partnernek nem éppen megfelelő.

Sőt, az egyszerű kulcstartó vagy vicces bögre sem igazán odavaló, ha éppen a magas színvonalról és a szándékaink komolyságáról szeretnénk meggyőzni a befektetőt. Ilyen esetekben már a szóróajándék is más jelleget kell öltsön magára, aminek nemcsak az a célja, hogy minél többen megismerjék a nevünket, hanem az is, hogy hűen tükrözze a cég arculatát.

Bátran lehet gondolkodni drágább darabokban is, amelyeket például gravírozással teszünk egyedivé és varázsoljuk át reklámfelületté. Egy díszdobozban elhelyezett minőségi toll, lézermutató, asztali vagy falióra, pendrive, USB elosztó nem mindennapi szóróajándék, de vannak alkalmak, amelyek megkövetelik az ilyen színvonalasabb darabokat. Fontolja meg Ön is, hogy kinek, mivel tehetné vonzóbbá a szolgáltatásait!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,