Villanybojler bekötése profi módon

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Villanybojler beállítása

Vízmelegítők nemcsak a fürdőszobában számítanak alapfelszereltségnek, hanem a konyhákban is igencsak kedvelik a kicsi tartályú, kevés helyet foglaló bojlereket. A Hajdu FTA 10 literes villanybojler bekötése rutinfeladat a bojler-javitas.hu szolgálatában dolgozó szakembereknek.

A Hajdu FTA 10 literes villanybojler bekötése azért lehet kiváló döntés, mivel ennél nagyobb készülék már felesleges volna a mosogatáshoz szükséges vízmennyiség szempontjából.

Mivel maga a berendezés általában közel van a vízcsaphoz, ezért nem kell perceket várni arra, hogy a hideg vízfolyás melegre váltson, ezzel pedig még ha csak csekély mennyiségben is, de vízszámla csökkenés várható.

A Hajdu FTA 10 literes villanybojler bekötése kétféleképpen lehetséges. A tartály a mosogató tálca alatt is elhelyezkedhet, illetve létezik felső elhelyezésű kivitel is. A szóban forgó típus az előbbi csoportba sorolható. Ez szabad kifolyású, ami azt jelenti, hogy a műanyag víztartály nem kerülhet nyomás alá, ezért ilyenkor nem is szabad hagyományos csaptelepet alkalmazni hozzá.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,