A Xiaomi Mi 5 és a Xiaomi Mi 5s összehasonlítása

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Xiaomi Mi 5

Ma már nem az a legfontosabb kérdés, mobiltelefon vásárlás során, hogy mennyi az ára, hanem hogy mire képes a készülék. A modern okostelefonok ugyanis már nem csak a telefonbeszélgetések lebonyolítására alkalmasak. Annál sokkal többre képesek. A Xiaomi Mi 5 egy igen kedvelt kínai telefon. Nemcsak azért szeretik sokan, mert rendkívül olcsón be lehet szerezni ezt a készüléket. Népszerűségét megbízhatóságának és strapabíróságának is köszönheti.

A Xiaomi Mi 5, valamint közvetlen utóda a Xiaomi Mi 5s is igen ellenálló. Fém és üveg harmonikus felhasználásával készültek, így az elegáns megjelenésre sem lehet panaszunk. A Xiaomi Mi 5 nagy méretei ellenére a fogása kényelmes és még akár az egykezes használata is megoldható. Mindkét modell esetében megtalálhatóak a klasszikus fekete, valamint az elegánsabb fehér telefonok is. De azok sem fognak csalódni, akik szeretik az extrémebb, látványosabb színeket is.

Ugyanis arany és pink színű változatai is megvásárolhatók úgy az Xiaomi Mi 5, mint az Xiaomi Mi 5s modelljeinek is. Az Xiaomi Mi 5s modell az előző kiadás továbbfejlesztett változata tulajdonképpen. Bár nem sok látványos eltérés van a két típus között, a szakértők szerint azonban használat közben érezhető a különbség. Így akinek fontos a gyorsaság, és gyakran játszik nagyfelbontású játékokat a telefonon, azok számára az Xiaomi Mi 5s kifizetődőbb. Az átlag felhasználók azonban már az Xiaomi Mi 5 tudásával is meg lesznek elégedve.  Az árak tekintetében sem jelentős a különbség, de a Xiaomi Mi 5s valamivel többe kerül.
Print Friendly, PDF & Email