Az acai bogyó kiváló gyümölcs, amely jótékony hatásaival erősíti a szervezetet. A gyümölcs baktériumölő és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Antocianinokat tartalmaz, amelyek a flavonoidok közé sorolhatóak. A bogyó segít a szív és érrendszer egészségének megőrzésében, javítja az emésztést. Az acai bogyó hozzájárul a jobb közérzethez is, ezért érdemes naponta fogyasztani. Összetételében számos tápanyag található, amelyek között láthatóak ásványi anyagok, vitaminok, valamint nyomelemek, és rostok is. Az acai bogyó hozzájárul a jobb közérzethez kiváló immunerősítő, megelőzi a vírusok és baktériumok okozta fertőzéseket.
A gyümölcs legfontosabb összetevői közé tartoznak az antioxidánsok. Az acai berry húsában aminosavak is találhatóak, amelyek hozzájárulnak az izmok fejlődéséhez, növelik az állóképességet és a teljesítményt. Az acai bogyó hozzájárul a jobb közérzethez, növényi szterol tartalma segíti az egészséges koleszterinszint kialakítását. A honlapon további információkat találhatnak az érdeklődők a gyümölcsről.