Babzsákfotel kisgyerekes családoknak

| By administrator | Filed in: Vásárlás.

Babzsákfotel

A szülőknek nincsen mindig könnyű dolguk az örökmozgó gyermekeikkel. A kicsik nagyon szeretnek játszani, de ennek sokszor a bútorok látják kárát. Előnyös, ha van otthon egy olyan ülőalkalmatosság, amin nyugodtan lehet ugrálni, hiszen így a gyerekek kitombolhatják magukat.

A babzsákfotel nem véletlenül lett a csemeték kedvence, hiszen kiválóan lehet rajta mesét nézni és aludni is. A színe is nagyon szép, tehát remekül illik a gyerekszoba árnyalatához. A babszem.hu weboldalon a babzsákfotel megvehető akár magenta, türkiz vagy meggypiros változatban.

A legkisebb változata 125, a legnagyobb pedig 625 literes, amelyre akár egyszerre több gyermek is rá tud ülni. Néha a kicsik összevesznek azon, hogy ki használja éppen. Igazán puha, tehát élményt jelent a rajta való üldögélés.

A felnőttek is nyugodtan belehuppanhatnak, ha egy kis feltöltődésre van szükségük. A rendelés leadása előtt érdemes lemérni, hogy mekkora ülőalkalmatosság fér el a szobában. A babzsákfotel ára igazán baráti, tehát érdemes minél előbb megvásárolni az internetről.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,