Egy babzsák segít megszabadulni a rossz tartástól

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.
A kényelmes babzsákfotel

A kényelmes babzsákfotel

Hogyan lehetséges, hogy egy egyszerű bútordarab megváltoztathatja a napjaidat? Talán nem gondoltál még rá, hogy a nyak vagy derékfájásodat a rossz tartásodnak köszönheted. Ha neked is ismerős, hogy a kedvenc foteledből is zsibbadtan, fájó háttal állsz fel, amikor véget ér az esti sorozatod, akkor tegyél egy próbát. Egy Huppanjbele babzsák segít megszabadulni a rossz tartástól.

Mivel nincs váza, az alakját akkor veszi fel, amikor belehuppansz. A töltőanyagként használt apró polisztirol gyöngyök ilyenkor egyenletesen szétterülnek, és a babzsák minden porcikádat egyformán tartja meg. Az izmaidat ennek köszönhetően nem kell megfeszítened, hanem valóban megpihentetheted. A babzsák nem csak egy mókás játék a gyerekeknek, hanem egy kényelmes fotel is.

Ha kellő mennyiségű töltőanyaggal használod, és ha a megfelelő minőségű huzatot választod hozzá, akkor hidd el, hogy sokáig felállni sem akarsz róla. A babzsák minden korosztálynak bátran ajánlható. Ugyanakkora helyet elfoglal, mint más fotelek, de a babzsákfoteleknek az az előnye, hogy könnyűek, ezért egyszerűen magaddal viheted bárhová, ahol éppen pihenni szeretnél. Még a kertbe vagy a teraszra is. Egy mozdulat, és cipekedés nélkül hipp-hopp ott terem, ahol éppen heverésznél benne.

A Huppanjbele webáruház honlapján minden segítséget megtalálsz, ha rendelni szeretnél. A színek és a formák, a huzatok hihetetlen választékának köszönhetően bármilyen stílusú lakásba készítenek odaillő darabot. Álmodd meg a kedvenc foteledet, és huppanj bele! A babzsák akkor használható sokáig, ha a külső huzat levehető, hiszen így egyszerűen tisztán tudod tartani. Válassz ilyet. Néha a töltőanyag pótlásáról is gondoskodni kell, ami teljesen természetes.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: