Egyénileg megálmodott fülbevaló

| By administrator | Filed in: Szolgáltatás.

Divatos fülbevaló

Az ékszerek minden társadalomban jelen vannak és a jólét megtestesítői. Szerencsére ma már Magyarországon is rengetegen megengedhetik maguknak, hogy minőségi ékszereket hordjanak. Ezért ékszerbolt Budapest központjában temérdek található. Bizsu bolt is elég van, azonban aki valóban értékes és gyönyörű darabokat szeretne vásárolni, az aranyat, ezüstöt és drágakövet keres. Ezt csak egy széles kínálattal rendelkező, az aktuális trendeket követő ékszerboltban találhatja meg. Azonban itt is felvetődik a tömeggyártás problémája, így gyakran lehet találkozni hasonló kialakítású gyűrűkkel, nyakláncokkal és fülbevalókkal.

Aki egyedi darabra vágyik, az nagyon meg kell keresse, hogy kitől és mit vásárol. Általában a külföldről importált ékszerek jó árban vannak és nem annyira gyakoriak, mint az itthon készültek. Ebből az igényből kiindulva, néhány ékszerbolt Budapest városában azt is vállalja, hogy egyedi tervezésű darabot készít a megrendelőnek. Ekkor az ékszertervező és a vásárló leülnek megbeszélni, hogy mit szeretne, ugyanakkor azt is, hogy mi az, ami valóban megvalósítható mindebből.

Lehet, hogy pont a megbeszélés során ötlik fel a tervezőben, hogy már van a készleten olyan fülbevaló, amit a vásárló szeretne. Így nem kell a tervezés és kivitelezés költségeit magára vállalnia és egy gyönyörű darabbal távozhat. Azonban, ez csak a nagyon ritka és szerencsés esetek némelyike. Gyakoribb, hogy a megálmodott fülbevaló még nem létezik, így közösen megalkothatják annak a külalakját. Az olyan ékszerészet, amelyik vállal egyéni megrendeléseket, azt is vállalja, hogy az elképzelt drágakövet beszerzi hozzá.

Sőt, sokszor a kő az ami elindítja ezt a folyamatot, hiszen egy különleges csiszolású darab nem illeszthető be akármelyik fülbevaló foglalatába, ugyanakkor ha ez mégis megvalósítható a stílusa sem mindig illik hozzá. Álmodja meg Ön is azt az arany fülbevalót a régen vágyott kővel, amelyik illeszkedik az Ön ízlés-világába. Az elkészítésre természetesen várnia kell, de mindent megér, amikor először felteheti és viselheti azt. Az ékszerbolt Budapest profi szakembereivel várja, hogy az Ön álmát is megformálhassa!

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,