Gimnasztikai labda irodába és otthonra

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Gimnasztikai labda

A helyes testtartásra különös figyelmet kell fordítani, mert a meggörbült hát nemcsak a megjelenésünkön ront, hanem komoly egészségügyi kockázatokat is hordoz magában. Persze 8-10 órás ülőmunka vagy többváltásos, futószalag mellett történő gyári munkavégzés közben nehéz erre odafigyelni, de nem lehetetlen.

Egy gimnasztikai labda segítségével, az első esetben már a munkaidő közben is tehetünk az egészségünk megőrzéséért. Ez a speciális eszköz tehermentesíti a gerincet és a porckorongokat, helyes testtartásra ösztönöz, sőt, észrevétlenül erősíti a hát- és hasizmokat is.

A rajta való üldögélés még a koncentrációt és a teljesítményt is képes javítani, így a gimnasztikai labda használata kimondottan előnyös lehet ilyen körülmények között. Ugyanakkor otthonra is be lehet szerezni, mert így akkor is bevethető, ha állómunkát végzünk. Amennyiben hazaérve erre telepszünk le, akkor az egész napos megterhelést ellensúlyozhatjuk és ha még néhány gyakorlatot is végzünk rajta, akkor az elgémberedett végtagjainkba is felgyorsíthatjuk a vérkeringést.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,