Tartós és csillogó francia manikűr gél lakkal

| By administrator | Filed in: Webáruház.

Francia manikűr gél lakkal

A francia manikűr rengeteg nő kedvence, hiszen nagyon elegáns, finom és nőies. Hogy sokáig tökéletesen csillogó és tartós legyen, ajánlott a francia manikűr gél lakkal. Természetesen a köröm formáját illetően lehetnek eltérések, de az átlátszó belső rész és a fehér vagy színes körömvégek határozzák meg ezt a fajta körmöt.

Ez a manikűr nem kirívó, mégis ápolt külsőt biztosít a körmöknek. Sokan nem szeretnek feltűnő, élénk színű körmöket a hétköznapokra, vagy éppen a munkakörük nem engedi meg. Az úgynevezett „french” mindenképpen jó választás. Hogy a francia manikűr gél lakkal tökéletesen sikerüljön, szükség van bizonyos alapanyagokra.

Ezek is megvásárolhatóak a gellakk.com webáruházból külön-külön vagy szettben. A köröm belső részének természetes hatást nyújt a rózsaszínes árnyalatú Diamond Nails gél lakk, a körömvégeket pedig a fehér Niiza vagy a világosbarna Perfect Nails zselével lehet igazán franciássá tenni. A francia manikűr gél lakkal könnyen kivitelezhető, tartós és szép megoldás.

Print Friendly, PDF & Email

Címkék: ,