Az oldalra kattintva megismerheti a finomabbnál-finomabb sonkákat, amelyek egyedi íz-világgal és különleges előállítási móddal biztosítják a ínyenc falatokat. A Pármai sonka szárítási módja például azért ennyire egyedi, mert 12 hónapon át történt és kizárólag a megadott kritériumok szerint.
Pármai levegő, klíma és páratartalom adja meg a sonka jellegzetes ízét, valamint az állagát is. Az ünnepi ebédhez kiváló menüt jelent az ebből készült falatok tálalása.
Hidegtálként kifejezetten nagy sikert arat a Pármai sonka, de még egyszerű szendvics mellé is fogyasztható. A húsok minősége roppant fontos kritérium, ezért csakis olyan helyről érdemes beszerezni, ahol megbízható gyártó garantálja a színvonalat. A Húsmanufaktúra webáruházában szinte bármi megtalálható, ami a hús kategóriájába tartozik.
Mindezek mellett pedig finom tejtermékek és pácoláshoz szükséges kiegészítők is várják az érdeklődőket. Nézzen szét és biztosítsa a finom Pármai sonka falatokat a családjának, nemcsak ünnepnapokon, hanem rendszeresen!